Velkommen til Promaling.dk

oprettet d. under Nyheder

Velkommen til Promaling.dk

Dette er vores spritnye blog og her vil jævnligt komme indlæg om alt omkring vedligeholdelse.

 

Har ud desuden spørgsmål omkring malerarbejde eller renovationsopgaver er du meget velkommen til at kontakte os på: mail@promaling.dk.

 


Kommentar(er) 1

  • Maria Søe Mattsson
    Maria Søe Mattsson

    Kære Pro-maling, Jeg bestilte lørdag 2 x maling (1xhvid glas 7 og 1xsort glans 7) via jeres hjemmeside. Jeg gik derefter ned i jeres butik (da jeg ikke var klar over, at jeg først skulle have en bekræftelse). Derfor købte jeg malingen direkte i butikken, og fik besked på at gå hjem og annullere mit køb via min bekræftelse. NU er problemet, at jeg aldrig har modtaget en bekræftelse - og jeg derfor ikke ved hvor jeg skal annullere købet. Jeg håber denne mail er nok! Dbh og tak for hjælpen i lørdags. Maria Søe Mattsson

    Svar

Skriv din kommentar