Gratis levering af maling v/køb over 499,-

Gratis levering

Du får gratis levering af maling og alt tilbehør, så længe du handler for over 499 kroner. Handler du for under dette, koster det 149 kroner i levering. 

 

Vi kører selv ud med varerne for at spare på emballagen og være miljøvenlige. Så er vi også sikre på, at du bliver mødt med et smil, når du får din maling.

Den personlige levering betyder, at vi ikke altid kan nå at levere fra dag til dag (selvom vi faktisk ofte gør det), fordi vi samler ordrer inden for et geografisk område og tager dem på én gang. F.eks. kører vi til Fyn og Jylland hver weekend. I hverdagene kører vi på Sjælland og samler ordrerne, så godt vi kan geografisk.

Men du kan regne med at få din maling inden for 3 hverdage – og ofte leverer vi faktisk samme dag eller dagen efter, du har bestilt.

Bemærk; vi kører til Fyn og Jylland i weekender og til hele Sjælland på hverdage. Vi leverer desværre IKKE til ikke brofaste øer.

Hvis du bestiller til etageejendom, vil vi typisk levere malingen til opgangsdøren.

Varer til Fyn og Jylland skal bestilles senest torsdag kl. 12 for at blive leveret i weekenden.
Varer til Sjælland ankommer 1-3 hverdage efter bestilling. (Vi skynder os alt, vi kan og leverer som udgangspunkt på 1-3 dage.)