Gratis levering af maling v/køb over 499,-

Du får gratis levering af maling og alt tilbehør, så længe du handler for over 499 kroner. Handler du for under dette, koster det 79 kroner i levering. 
 
Med vores levering får du personlig direkte levering af maling i hele Danmark (undtagen øerne) - det betyder, at vores egne chauffører pakker dine varer og kører rundt i hele landet og sætter varene hos dig. Du slipper for emballage og du slipper ligeledes for at hente dine varer andre steder som med andre fragtfirmaer. Vi sender undtagelsesvis med GLS, hvis det er nødvendigt. Vi undgår emballage på denne måde og vi skåner miljøet, vi prøver ligeledes at samle turene i de forskellige områder, hvorfor det ikke altid er fra dag til dag, vi leverer, dette simpelthen for at gøre en levering så miljøvenlig som muligt. Normalt vil du få leveret indenfor 2-3 dage på Sjælland, og Jylland og Fyn kører vi fast i weekenden (husk at ordren skal bestilles senest onsdag, så vi kan nå at få dine varer med på turen).
 
Du har også mulighed for selv at afhente varerne i vores butik på Frederiksberg.
 
Særligt lige nu:
Pga. corona holder butikken for øjeblikket lukket. Vi leverer stadig varer, men det er desværre ikke muligt at afhente varer i butikken. Telefonen er pt. lukket, da vi ikke er i butikken. Du kan stadig bestille varer på hjemmesiden, og hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på mail@promaling.dk. Vi leverer varerne og besvarer mails lige så hurtigt, vi kan.

 

Vi oplever kraftig efterspørgsel for øjeblikket, og derfor kan der desværre forekomme ekstra leveringstid. Vi gør alt, vi kan, for at levere hurtigt. Desværre kan der være op til 5 dages leveringstid for øjeblikket.