Gratis levering af maling v/køb over 499,-

OBS! PÅ GRUND AF CORONA OG FERIE ER DEN FYSISKE BUTIK LUKKET I UGE 27 OG 28 OG DER KAN FOREKOMME SMÅ FORSINKELSER I LEVERINGEN

Vi er desværre ramt af både ferie og Corona på samme tid, og derfor er vi nødt til at lukke vores fysiske butik på Frederiksberg i uge 27 og 28.
Det er derfor ikke muligt at afhente varer i butikken i de to uger.

Du kan bestille i webshoppen som normalt. Der KAN forekomme små forsinkelser i leveringen, men vi arbejder på højtryk for at få alle varer ud så hurtigt som muligt, og langt de fleste varer bliver leveret som normalt.

 


 
Du får gratis levering af maling og alt tilbehør, så længe du handler for over 499 kroner. Handler du for under dette, koster det 79 kroner i levering. 
 
Med vores levering får du personlig direkte levering af maling i hele Danmark (undtagen øerne) - det betyder, at vores egne chauffører pakker dine varer og kører rundt i hele landet og sætter varene hos dig. Du slipper for emballage og du slipper ligeledes for at hente dine varer andre steder som med andre fragtfirmaer. Vi sender undtagelsesvis med GLS, hvis det er nødvendigt. Vi undgår emballage på denne måde og vi skåner miljøet, vi prøver ligeledes at samle turene i de forskellige områder, hvorfor det ikke altid er fra dag til dag, vi leverer, dette simpelthen for at gøre en levering så miljøvenlig som muligt. Normalt vil du få leveret indenfor 2-3 dage på Sjælland, og Jylland og Fyn kører vi fast i weekenden (husk at ordren skal bestilles senest onsdag, så vi kan nå at få dine varer med på turen).
 
Du har også mulighed for selv at afhente varerne i vores butik på Frederiksberg.
 
Vi oplever kraftig efterspørgsel for øjeblikket, og derfor kan der desværre forekomme ekstra leveringstid. Vi gør alt, vi kan, for at levere hurtigt. Desværre kan der være op til 5 dages leveringstid for øjeblikket.