FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi kommer gerne forbi og giver et samlet tilbud på produkterne til dit projekt. 

Få et godt tilbud

Hos Promaling.dk kan du altid få et godt tilbud såfremt du står og skal sætte i stand. Det kan ligeledes være svært at beregne, hvor meget maling man skal bruge til sin opgave og det er vi naturligvis meget gerne behjælpelige med.

 

Du har flere muligheder og det er helt uforpligtende. Vi beskriver eksempler her, hvis du ønsker et godt tilbud på maling.

 

Mail

Hvis du f.eks har en lejlighed eller et hus, så skriver du blot en mail til os med de oplysninger, du har.

 

F.eks kan du skrive som følgende:

Jeg har en 3 værelses lejlighed på 80 m2 som jeg ønsker at male, jeg ønsker svanemærkede produkter og regner med, at det hele skal males 2 gange.

 

Tilbage får du så en mail med forventet forbrug og en samlet pris til dig.

 

Med til denne hører ligeledes at vi altid leverer dine varer gratis i hele landet uanset mængde.

Det gør det nemmere for dig som kunde udelukkende at koncentrere dig om din maleropgave. Maling og tilbehør kan være omfattende at transportere.

 

Besigtigelse

Du kan også skrive om du har et hus, et sommerhus, eller noget helt tredje, vi er altid behjælpelige med at udregne dit forbrug samt giv dig en attraktiv pris.

 

Som noget unikt tilbyder vi også ganske gratis at besigtige din bolig eller den pågældende opgave helt gratis.

 

Efterfølgende får du så et tilbud på malingen og tilbehøret, og så kan du altid vende tilbage, såfremt du synes det er interessant.

 

VIP

Sidst men ikke mindst kan du også bestille en VIP tid i en af vores butikker, så er du sikker på at der er god tid til dig, så vi sammen kan gennemgå dit projekt og behov.

 

Skriv til mail@promaling.dk, du får svar alle ugens 7 dage.

 

Du er også velkommen til at ringe på telefon 31 31 31 14 alle hverdage mellem 10 - 17 og selvfølgelig kan du også besøge vores butik, hvor der står uddannede farvehandlere parat til at hjælpe dig med din maleropgave.

 

Få et godt tilbud - kontakt os her