Farvekort

Farvekort

Står du og skal bruge farvekort til maling? Der findes utrolig mange farver og det er et meget spændende univers og kan gøre en stor forskel på hjemmets 4 vægge.

 

Når du beslutter dig for en farve, så husk altid at små farver virker uskyldige. Reglen er ofte, at farverne kan virke mere dominerende på en større flade.

 

Er du meget i tvivl, kan du også købe en prøvedåse. Denne skal du påføre på minimum en kvadratmeter, så får du et realistisk billede af, hvordan farven ser ud. Dette gælder både indendørs og udendørs maling.

 

Der er et lille forbehold ved prøvedåser. I og med de er så små, kan det forekomme, at farven ikke er 100% korrekt, men derfor vejledende.

 

Årsagen er simpelthen, at der skal så lidt tonepasta i små dåser, at det nogen gange kan være svært at dosere få dråber nøjagtigt.

Farvekort online

Du kan her på side se et hav af farver farver, men du skal være opmærksom på, at det er meget svært at gengive farverne fra farvekortet på en computerskærm.

 

Derfor skal du altid være en smule forbeholden.

 

Du kan se alle farverne her, toning er Gratis og levering er gratis i hele landet. http://www.beckers.dk/inspiration-farver/vores-farver

 

Du kan også vælge at få tilsendt et rigtig farvekort, ved at trykke på linket her.

Få et gratis farvekort

Hvis du besøger vores butik, kan du se farvekort med flere 1000 farver, men hvis du ønsker at få tilsendt farvekort hjemtil og kigge på dem i ro og mag kan du bestille dem online her.

 

Husk hvis du finder en farve som er tæt på, men ikke helt som du ønsker, så kan vi hjælpe dig med at special tone den rigtige farve, eller finde en mere korrekt farve på vores store farvevifter.

 

Vi kan desuden tone stort set alle farver, uanset hvilket mærke du tidligere har fået, spørg endelig ind, så hjælper vi dig.

 

Skriv til os hvis du har spørgsmål om farver eller farvekort.

Farveprøver

Du finder farveprøver til indendørs og udendørs maling her.

Toning af maling

Som de første i Danmark toner vi med svanemærket pasta, så din svanemærkede maling forbliver svanemærket hele vejen igennem.

Læs mere om toning af maling her.