Om os

Promaling.dk ApS 
Peter Bangs Vej 91 
2000 Frederiksberg

CVR-nr.: 32670229 

Etableret: 1. oktober 2009


Tlf: +45 31 31 31 14 
Mail: mail@promaling.dk

Bank: Arbejdernes Landsbank

Profil

Promaling ejes og drives af Beckers Farvecenter.

Målsætningen med Promaling er at skabe en miljøorienteret forhandler af maling til primært de private forbrugere. Især i de senere år er der kommet meget fokus på miljø og flere af producenterne af kvalitetsmaling er også fulgt med i denne udvikling.
 

Vi foretrækker selv at bruge svanemærket maling, det er forbrugerens garanti for, at der er fulgt særlige retningslinier når det gælder producering af kvalitetsmaling som sikrer miljø og sikkerhed.

Som slutbruger af svanemærket maling er det også væsentligt at vide, at man for relativ få penge får en sikkerhed som man ikke finder i alternativ billig maling. Vi anbefaler, når man handler maling, at man altid søger en kvalitetsmaling fra et kendt brand, hernæst at man kigger på de labels, som står på malingen, indhold af organiske opløsningsmidler, svanemærke, astma mærke osv.


Når man har at gøre med en større producent af kvalitetsmaling vil disse som regel også have en hjemmeside som kan dokumentere kvaliteten, samt f.eks svanemærket. På alle vores malinger kan rekvireres datablade, samt sikkerhedsdatablade, hvilket skaber en stor tryghed når du som slutbruger skal bruge maling.

Vi har en butik på Frederiksberg, hvor du altid er velkommen til at hente farvekort og få vejledning til dit malerprojekt.

Levering

Promaling tilbyder gratis levering af kvalitetsmaling over hele Danmark. Vi bruger vores egne chauffører på hele Sjælland, hvilket betyder, at vi ofte kan levere varer indenfor få timer, hvis det er akut.

Ved levering til etage ejendomme vil varerne blive leveret til opgangsdøren.

Vi gør også brug af GLS til levering af ordre. Som hvor det er muligt vil det blive leveret direkte til aressen, eller nærmeste GLS pakkeshop hvis det ikke er muligt at levere direkte til adressen


Ring gerne til os på tlf. 31 31 31 14, hvis du har brug for hurtig levering.


Når du har afgivet din bestilling, kontakter vi dig med henblik på levering af dine varer. Fra du har bestilt, vil der typisk gå 1 - 3 hverdage til du modtager din ordre. I Storkøbenhavn leverer vi inden for 24 timer, hvis du bestiller inden kl. 14.00.

Butikken

Vi står klar med råd og vejledning i butikken på Frederiksberg.

Kom ind og få en god snak om dit male-projekt - og husk at vi gerne leverer dine varer til døren helt gratis, uanset om du køber i butikken eller online.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf.: 31 31 31 14.

 

Åbningstider:

Man - fre: 10.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søn- og helligdage: Lukket
 

Promalings historie

Bernt Sebak, som står bag Beckers Farvecenter v/ Promaling.dk, startede tilbage i 1999 som selvstændig - dengang som malermester og driver idag ligeledes en malervirksomhed.

 

Dengang i starten passede vi primært boligselskaber i Vanløse, hvor vi idag også har kontor.

Vi fandt hurtig ud af dengang, at det var væsentligt at bruge et ordentligt produkt. Selv om prisen var lidt højere, erfarede vi, at dækevne og øvrige egenskaber gjorde det billigere at bruge et mere eksklusivt og dyrere produkt.

 

Malerfirmaet begyndte sidenhen på større opgaver, heraf kan nævnes Dansk Byggeris domicil, samt hovedsædet for Better Place.

 

I 2012 udførtes der, udover de faste opgaver for boligselskaberne, opgaver i Københavns Lufthavn og en stor sektion hos Gentofte sygehus. Begge er opgaver, hvor der stilles store krav til udfaldet samt kvaliteten af produkterne.

 

Salg af maling

Ideen med at sælge produkterne sideløbende med malervirksomheden startede i 2005, hvor der blev tilknyttet et lille værkstedssalg til kontoret i Vanløse.

 

Sidenhen skiftede virksomheden leverandør fra Sadolin til Beckers, primært fordi Beckers var meget stærke på miljøet og det var et nøgleord for malervirksomheden.

 

I 2009 voksede salget af maling så markant i malervirksomheden, at man søgte større lokaler, som man fandt på Peter Bangs Vej på Frederiksberg.

 

Hernæst adskilte man salg af maling og malerarbejdet i 2, således at de fungerer som 2 forskellige selskaber idag. D. 1. okt. 2009 stiftedes Beckers Farvecenter v/ Promaling.dk på Frederiksberg, som idag fungerer som hovedafdeling.

 

Flere butikker

Udover at have denne butik var visionen at adskille sig fra andre farvehandlere, herunder altid at levere varerne gratis til kunderne, samt at yde en høj service og ikke mindst levere den bedste kvalitet af produkter. Det er på kort tid gået så godt, at der nu er åbnet en lille kæde bestående af butikker i Virum, Frederiksberg, Brønshøj og Søborg, og nye kommer til.

 

Online salg med den bedste service

Internettet har hele tiden været meget i fokus, det har været prioriteret højt at kunderne altid kunne finde relevante oplysninger omkring Beckers og miljøet og ikke mindst alle relevante oplysninger omkring produkter og butikkerne.

 

Beckers Farvecenter på internettet er vokset markant og har ambitionen om at være den fortrukne i malerbranchen på nettet.

 

Ligeledes er visionen, at Beckers Farvecenter skal have den bedste onlineservice - herunder er i 2012 tilknyttet kundeservice til netshoppen, som er tilknyttet hovedsædet på Frederiksberg.

 

Udover effektiv kundeservice med mailrespons alle ugens 7 dage råder Beckers Farvecenter over flere varebiler, som hver dag kører ud med varer til kunderne i hele landet.

 

Update:

I 2016 har Promaling.dk tilpasset sig markedet. Netshoppen er i vækst og har daglige leveringer i hele landet.

 

Herudover er der bl.a. indgået aftale med Coop Danmark om leveringer til Coop's kunder på landsplan.

 

Promaling.dk har tilpasset sig og lukket butikker, da det i højere grad er kundernes ønske at bestille varer online og modtage dem hjemme på adressen.

 

Vores oprindelige butik på Frederiksberg fungerer derfor som eneste udsalgssted og det er ligeledes her, vi har vores kundeservice samt vores pakkecentral.

 

Promaling.dk er derfor gået fra fokus på mange fysiske butikker til i dag at være Danmarks største online udbyder af Beckers maling til private.