Indendørs maling 

Underkategorier

 • Vægmaling

  Billig vægmaling Online - med prisgaranti!

  Her finder du vores store udvalg af vægmaling - alt sammen med prisgaranti. Hvis du finder en tilsvarende vægmaling billigere et andet sted, så matcher vi prisen OG leverer gratis!

  Du skal være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder præcis den vægmaling, du leder efter. Vi har den muligvis på lager. Derudover opfordrer vi dig også til at kontakte os, hvis du ønsker at sammensætte flere produkter til et større malerprojekt, som vi måske kan give dig et godt tilbud på. Der er par ting, der skal tages hensyn til, når man køber vægmaling.

 • Loftsmaling

  Loftmaling online med Promaling.

  Skal du til at male loft? Et lyst og hvidt loft giver ofte en oplevelse af større og lysere rum, mens lofter i rum med højt til loftet med fordel kan males i en mørkere tone for at give en hyggelig stemning. Husk altid at tage dig af loftet før væggen, da du på den måde ikke behøver at bekymre dig om stænk fra loftsmalingen. 

 • Særlig slidstyrke

  Maling med høj slidstyrke - Danmarks billigste

  Skal du male, og har du behov for en maling som har en særlig slidstyrke på væg og og loft, så kan du med rette bruge scotte GT-serien. Den kan fås i flere forskellige glanstrin, og er utrolig velegnet når vi snakker maling med særlig slidstyrke på overfladen. 

  Grundet de stærke egenskaber er malingen meget smudsafvisende, nem at rengøre, tørrer hurtigt, og gulner ikke. Malingen er ekstrem lugtsvag under tørring og mens du maler. Den særlige slidstyrke i denne maling gør at den er meget velegnet til udsatte steder. F.eks kan du med fordel male dit køkken, en trappeopgang, eller hvis du skal male et sted hvor der er meget færdsel, og behov for ekstra rengøring af dine malet vægge. Til maling af en institution ville denne type maling for eksempel være det oplagte valg. 

  Du kan bestille din maling med særlig slidstyrke her på sitet - Så er du godt på vej til at sikre dine udsatte vægge med en super slidstærk maling.

 • Træværksmaling

  Træværksmaling: Et stort udvalg - med prisgaranti!

  Skal du male træværk, er det træværksmaling, du skal bruge, hvis du vil opnå de bedste og mest holdbare resultater. Når man skal male træværk, er det vigtigt at bruge den rigtige træværksmaling for ikke at ødelægge træværket. Det er også vigtigt at tage højde for, at træværket som regel også skal kunne holde til hårde og kolde vintre, våde efterår og forår samt solrige somre, og det er derfor vigtigt med den optimale beskyttelse, nemlig træværksmaling, og det er lige præcis det, du finder her på siden.

  Vi har nemlig et stort udvalg af forskellig slags træværksmaling, så her kan du helt sikkert finde det, du skal bruge til dit næste projekt hos os.

 • Grundmaling

  Danmarks billigste grundmaling

  Grundmaling er utroligt vigtigt, når der er noget, der skal males, da resultatet både bliver mere holdbart og pænere at se på, når man har grundet først. Bruger man ikke grundmaling, kan man nemlig risikere, at den pågældende overflade ikke suger malingen jævnt, og det vil give sig til udtryk, når malingen er tør.

  Grundmaling er med andre ord det oplagte valg, hvis du ikke ønsker at bruge flere penge og ikke mindst mere tid end højst nødvendigt, når der skal males.

  Her på siden kan du se et stort udvalg af vores forskellige slags grundmaling.

 • Vævlim

  Vævlim med prisgaranti

  Skal du bruge vævlim? Promaling.dk kan levere dig den bedste Vævlim. Den er så smart sammensat at den indeholder røbestof. Det vil sige at når du smører din væg ind kan du se præcis hvor du har været med din vævlim. Med en almindelig vævlim har det ofte været et problem at man ikke kunne se helligdagene, det er nu løst med Beckers muliklæber Vævlim. 

  Det er væsentligt altid at bruge en ordentlig vævlim fordi den udgør det fundamentale i hele dit arbejde. Det skal bære glasvæv eller glasfilt, og en masse lag maling, derfor er det klogt at købe en ordentlig vævlim. Så er du sikker på at dit arbejde holder på sigt. Inden du bruger vævlim skal du altid huske at bunden er i orden - Den skal evt. grundes så den ikke suger alt vævlimen, dernæst skal du aldrig smørre et større stykke ind på væggen med vævlim, end at du kan nå at sætte filt eller glasvæven op. Du kan købe din vævlim her på siden. Og få det gratis leveret din til hoveddør, så er du godt igang...!

 • Lak

  Klarlakker og FAXE lak med prisgaranti!

 • Vådrumsmaling

  Husk vådrumsmaling hvis du vil undgå skimmel og mug

  Skal der males i et rum, hvor der let kan opstå fugt, mug og skimmelsvamp, kan man med fordel vælge at male med såkaldt vådrumsmaling. Vådrumsmaling er godkendt til såkaldte vådrum, hvor vand og fugt kan risikere at komme i kontakt med malingen og for at sikre, at der ikke opstår mug og skimmel, er det vigtigt at bruge en vådrumsmaling, der forhindrer dette. Malingen kan bruges til de fleste slags underlag, herunder beton og gips. 

  Her på siden kan du se et overblik over vores store sortiment af vådrumsmaling i forskellige størrelser og varianter.

 • Effekt maling

  Effektmaling til fordelagtige priser.

  Hos Promaling har vi et stort udvalg af effektmaling af forskellig art. Vi forhandler blandt andet skoletavlemaling, magnetmaling og metallakmaling i forskellige farver og størrelser, så skal du male en tavle, eller måske lave en magnetvæg, kan du købe din effektmaling til en fordelagtig pris hos os. Se vores store udvalg her på siden.

 • Gulvmaling

  Gulvmaling med prisgaranti - Danmarks billigste

  Billig kvalitets maling til gulve fra FAXE og Beckers.

   

 • Decor maling

  Decor maling - Danmarks billigste

  Find Beckers Decor maling her.

 • Sandspartel

  Sandspartel - Danmarks billigste

 • Spartelmasse

  Spartelmasse med prisgaranti

 • Fugemasse

  Fugemasse med prisgaranti

Indendørs maling

Billig indendørsmaling Online

Skal du til at male indendørs ? Der findes et hav af muligheder når der skal males indendørs både hvad kvalitet angår, og ikke mindst farver. Hvis du vil sikre et godt indeklima når du maler indendørs kan du med stor fordel bruge svanemærket maling, som ligeledes e...

Billig indendørsmaling Online

Skal du til at male indendørs ? Der findes et hav af muligheder når der skal males indendørs både hvad kvalitet angår, og ikke mindst farver. Hvis du vil sikre et godt indeklima når du maler indendørs kan du med stor fordel bruge svanemærket maling, som ligeledes er godkendt af det svenske astma og allergiforbund, og ikke mindst er i besiddelse af EU Blomsten. Grundet alle disse mærker er produktet særdeles velegnet hvis man skal være sikker på et optimalt indeklima.

More