Promaling Frederiksberg

Dengang i starten passede vi primært boligselskaber i Vanløse, hvor vi idag også har kontor.

Vi fandt hurtig ud af dengang, at det var væsentligt at bruge et ordentligt produkt. Selv om prisen var lidt højere, erfarede vi, at dækevne og øvrige egenskaber gjorde det billigere at bruge et mere eksklusivt og dyrere produkt.

Malerfirmaet begyndte sidenhen på større opgaver, heraf kan nævnes Dansk Byggeris domicil, samt hovedsædet for Better Place. Lige nu i 2012 udføres der udover de faste opgaver for boligselskaberne opgaver i Københavns Lufthavn og en stor sektion hos Gentofte sygehus. Begge er opgaver, hvor der stilles store krav til udfaldet samt kvalitet af produkterne.

 

Salg af maling

Ideen med at sælge produkterne sideløbende med malervirksomheden startede i 2005, hvor der blev tilknyttet et lille værkstedssalg til kontoret i Vanløse. Sidenhen skiftede virksomheden leverandør fra Sadolin til Beckers, primært fordi Beckers var meget stærke på miljøet og det var et nøgleord for malervirksomheden.

I 2009 voksede salget af maling så markant i malervirksomheden, at man søgte større lokaler, som man fandt på Peter Bangs Vej på Frederiksberg. Hernæst adskilte man salg af maling og malerarbejdet i 2, således at de fungerer som 2 forskellige selskaber idag. D. 1. okt. 2009 stiftedes Beckers Farvecenter v/ Promaling.dk på Frederiksberg, som idag fungerer som hovedafdeling.

 

Flere butikker

Promalings butikker

Udover at have denne butik var visionen at adskille sig fra andre farvehandlere, herunder altid at levere varerne gratis til kunderne, samt at yde en høj service og ikke mindst levere den bedste kvalitet af produkter. Det er på kort tid gået så godt, at der nu er åbnet en lille kæde bestående af butikker i Virum, Frederiksberg, Brønshøj og Søborg, og nye kommer til.

 

Online salg med den bedste service

Internettet har hele tiden været meget i fokus, det har været prioriteret højt at kunderne altid kunne finde relevante omlysninger omkring Beckers og miljøet og ikke mindst alle relevante oplysninger omkring produkter og butikkerne.

Beckers Farvecenter på internettet er vokset markant og har ambitionen om at være den fortrukne i malerbranchen på nettet. Ligeledes er visionen, at Beckers Farvecenter skal have den bedste onlineservice - herunder er i 2012 tilknyttet kundeservice til netshoppen, som er tilknyttet hovedsædet på Frederiksberg. Udover effektiv kundeservice med mailrespons alle ugens 7 dage råder Beckers Farvecenter over 5 varebiler, som hver dag kører ud med varer til kunderne i hele landet.

I 2016 har Promaling.dk tilpasset sig markedet og netshoppen som er i vækst har daglige levering i hele landet. Herudover er lavet en aftale med Coop Danmark om leveringer til Coop´s kunder på landsplan. Promaling.dk har tilpasset sig og lukket butikker da det i højere grad er kundernes ønske at bestille sine vare online og modtage dem hjemme på adressen. Vores oprindelige butik på Frederiksberg fungerer derfor som eneste udsalgs sted og det er ligeledes her vi har vores kundeservice samt vores pakkecentral.

Promaling.dk er idag Danmarks største online udbyder af Beckers maling til private.