Job hos Promaling

Beckers Farvecenter v/Promaling.dk er i rivende udvikling, og udover en butikskæde er virksomheden idag den største onlineudbyder af Beckers maling til private i Danmark.

Promalings butikkerSvanemærket maling, Astma og allergitestet maling og ikke mindst Eu Blomsten er 3 meget vigtige mærker for os. Det betyder at vi stiller store krav til vores medarbejdere omkring viden og uddannelse. Hertil skal virksomheden være tilgængelig over for kunderne, herunder er butikkerne indbydende og af den højeste standard i branchen. Sidst men ikke mindst er høj service og gratis levering primære elementer. Det matcher det faktum, at vi sælger Beckers produkter af den absolut højeste kvalitet i branchen.

Vi stiller høje krav til vores medarbejdere, til gengæld kan de rette medarbejdere forvente stor frihed under ansvar, attraktive løn- og arbejdsvilkår som matcher det faktum, at trivsel og arbejdsglæde er vigtige parametre i virksomheden.

Vi ansætter personale af alle nationaliteter og køn, vi har haft flere i praktik og er ligeledes godkendt i alle vores afdelinger med henblik på elevstillinger i branchen.

I øjeblikket er der ingen ledige stillinger, men du er altid velkommen til at skrive en uopfordret ansøgning og sende den til: