Om os

Butikken på Frederiksberg Promaling.dk ApS
Peter Bangsvej 91
2000 Frederiksberg

CVR-nr.: 32670229
Etableret: 1. oktober 2009

Tlf: +45 31 31 31 14
Mail: mail [at] promaling.dk

Bank: Arbejdernes Landsbank

Profil

Promaling ejes og drives af Beckers Farvecenter.

Målsætningen med Promaling er at skabe en miljøorienteret forhandler af maling til primært de private forbrugere. Især i de senere år er der kommet meget fokus på miljø og flere af producenterne af kvalitetsmaling er også fulgt med i denne udvikling.

Vi foretrækker selv at bruge svanemærket maling, det er forbrugerens garanti for, at der er fulgt særlige retningslinier når det gælder producering af kvalitetsmaling som sikrer miljø og sikkerhed.

Som slutbruger af svanemærket maling er det også væsentligt at vide, at man for relativ få penge får en sikkerhed som man ikke finder i alternativ billig maling. Vi anbefaler, når man handler maling, at man altid søger en kvalitetsmaling fra et kendt brand, hernæst at man kigger på de labels, som står på malingen, indhold af organiske opløsningsmidler, svanemærke, astma mærke osv.

Når man har at gøre med en større producent af kvalitetsmaling vil disse som regel også have en hjemmeside som kan dokumentere kvaliteten, samt f.eks svanemærket. På alle vores malinger kan rekvireres datablade, samt sikkerhedsdatablade, hvilket skaber en stor tryghed når du som slutbruger skal bruge maling.

Vi har en butik på Frederiksberg, hvor du altid er velkommen til at hente farvekort og få vejledning til dit malerprojekt.

Levering

Promaling tilbyder gratis levering af kvalitetsmaling over hele Danmark. Vi bruger vores egne chauffører på hele Sjælland, hvilket betyder, at vi ofte kan levere varer indenfor få timer, hvis det er akut. Ring gerne til os på tlf. 31 31 31 14, hvis du har brug for hurtig levering.

Når du har afgivet din bestilling, kontakter vi dig med henblik på levering af dine varer. Fra du har bestilt, vil der typisk gå 1 - 3 hverdage til du modtager din ordre. I Storkøbenhavn leverer vi inden for 24 timer, hvis du bestiller inden kl. 14.00.