Køb maling på kredit

Køb nu og betal som det passer dig

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde omkostningsfri fakturabetaling. Det betyder, at du kan købe din maling nu og vente 14 dage med at betale.

Fakturabetaling:

ViaBill fakturabetalingHvis du ønsker at at få leveret malingen nu og vente 14 dage med betalingen, skal du blot vælge ViaBill som betalingsmåde (vær opmærksom på, at ved fakturabetaling kan vi kun tilbyde levering på din folkeregister adresse).

Herefter bliver du viderestillet til ViaBill's sikre kreditvurderingsside, hvor der foretages en omgående kreditvurdering. Du får svar med det samme, og når kreditvurderingen er godkendt, er bestillingen gennemført, og du skal bare vente på, at vi sender dine varer.
OBS: Du skal bruge Nem-ID i forbindelse med kreditvurderingen hos ViaBill, så vi anbefaler, at du har dit nøglekort eller nøgleviser klar.

Du modtager en ordrebekræftelse med det samme, og du får endnu en mail, når vi sender din vare. Når vi afsender varen, vil du modtage en faktura fra ViaBill. Denne bliver sendt til den mailadresse, du opgiver i forbindelse med købet, og har 14 dages betalingsfrist.

ViaBill 14 dages fakturabetaling koster ikke dig noget, hvis du overholder betalingsfristen, da vi betaler fakturagebyret.

Delbetaling:

Hvis du vælger ViaBill som betalingsmetode, skal alle spørgsmål vedrørende betalingen rettes til ViaBill kundeservice, ligesom indbetalinger kun kan ske til ViaBill.

ViaBill tlf.: 88 826 826
Kontkt ViaBill: www.viabill.com/henvendelse

For virksomheder:

I øjeblikket kan vi ikke tilbyde ViaBill fakturabetaling til virksomheder, men kun til privatpersoner.